Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2964299 obálek a 905244 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů



Autor: Dostálová, Jana
Rok: 2008
ISBN: 9788090382084
NKP-CNB: cnb001821384
OCLC Number: (OCoLC)276817541
OKCZID: 110267210

Citace (dle ČSN ISO 690):
DOSTÁLOVÁ, Jana. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů. 1. vyd. Praha: Forsapi, [2008?]. 53 s. Stručné informace pro pacienty, sv. 2.

Hodnocení: 5.0 / 5 (4 hlasů)


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

NK Praha
Martinus
Srovname.cz
Zboží.cz
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Komentáře

Skvělá kniha. Našel jsem v ní vše, co jsem k tomuto tématu hledal.
06.04.2015    Zdroj: Web obalkyknih.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)