Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916256 obálek a 882817 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství : návody a doporučení pro porážku a zpracování na ekologické farmě



Autor: Smetana, Pavel
Rok: 2008
ISBN: 9788090417441
NKP-CNB: cnb001967696
OCLC Number: (OCoLC)436262724
OKCZID: 110249706

Citace (dle ČSN ISO 690):
SMETANA, Pavel, Petr TRÁVNÍČEK a Tomáš VRUBL. Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství: návody a doporučení pro porážku a zpracování na ekologické farmě. Olomouc: Bioinstitut, 2008, 51 s. Metodika pro praxi. ISBN 978-80


Anotace

 

Tato příručka poskytuje návody a doporučení, jak jednoduše zorganizovat porážku, vybudovat a uvést do provozu zpracovnu masa i masných výrobků přímo na úrovni zemědělského podniku. Je určena stávajícím i budoucím zpracovatelům, provozujícím porážku a zpracování masa na farmě. Příručka obsahuje přehled potřebných zákonů, předpisů a vyhlášek, obecné požadavky na vybavení provozu pro porážku a zpracování, následně samotné zpracování a výroba faremních produktů, seznam a vzory dokumentů HACCP, potřebné informace pro prodej ze dvora, možnost finanční podpory v oblasti zpracování masa a nakonec užitečné odkazy a publikace. Součástí metodiky je fotopříloha názorných příkladů z provozu porážky a zpracování.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

NK Praha


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)