Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3010396 obálek a 923204 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Array
Rok: 2016
ISBN: 9788090475717
OKCZID: 127536259
Citace (dle ČSN ISO 690):
Chvála české kuchyně: tradice, jídlo, stolování, osobnosti. 1. vydání. Editor Jarmila SCHREIBEROVÁ, editor Hugo SCHREIBER, editor Yvetta DÖRFLOVÁ. Praha: Perseus, 2016, 477 s. ISBN 978-80-904757-1-7.
Hodnocení:
5.0 / 5
(2 hlasů)
Kniha mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
Zdroj anotace: NK ČR