Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2931579 obálek a 890010 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-ninth report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives



Rok: 1999
ISBN: 9789241208840
OKCZID: 110891807
Vydání: 1st ed.

Citace (dle ČSN ISO 690):
Evaluation of certain food additives and contaminants: forty-ninth report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives. 1st ed. Geneva: World Health Organization, 1999. viii, 96 s. WHO technical report series, no. 884.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

Amazon


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)