Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2931579 obálek a 890010 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Evaluation of certain food additives and contaminants : fifty-fifth report of the joint FAO/WHO Expert Committee of Food Additives



Rok: 2001
ISBN: 9789241209014
OKCZID: 110225614

Citace (dle ČSN ISO 690):
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Evaluation of certain food additives and contaminants: fifty-fifth report of the joint FAO/WHO Expert Committee of Food Additives. Geneva: WHO, 2001. x, 107 s. WHO technical report series, 901.


Anotace

 

This report represents the conclusions of a joint FAO/WHO Expert Committee convened to evaluate the safety of various food additives and contaminants, with a view to recommending acceptable daily intakes (ADIs). The first part of the report contains general discussion of the principles governing toxicological evaluation. This is followed by a summary of the evaluations of specific additives (furural, paprika, oleoresin, caramel, colour II, cochineal, carmines, aspartame, D-tagatose, benzol peroxide, nitrous oxide, stearyl tartrate, and trehalose), flavouring agents and contaminants (cadmium and tin), and intake data on calcium from calcium salts of food additives.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)