Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2930976 obálek a 889707 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Evaluation of certain mycotoxins in food :fifty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives



Rok: 2002
ISBN: 9789241209069
OCLC Number: (OCoLC)70740195
OKCZID: 111552406

Citace (dle ČSN ISO 690):
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Evaluation of certain mycotoxins in food: fifty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Geneva: WHO, 2002. viii, 62 s. WHO technical report series, 906.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)