Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2939440 obálek a 893664 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Evaluation of certain food additives : sixty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives



Rok: 2005
ISBN: 9789241209281
OKCZID: 110188097

Citace (dle ČSN ISO 690):
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Evaluation of certain food additives: sixty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Geneva: WHO, 2005. viii, 157 s. WHO technical report series, 928.


Anotace

 

This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee met in Geneva, 8-17 June 2004. The tasks before the Committee were: to elaborate further principles for evaluating the safety of food additives and contaminants; to undertake toxicological evaluations of certain food additives and flavouring agents; to review and prepare specifications for selected food additives and flavouring agents; and to undertake a toxicological evaluation of a natural constituent, glycyrrhizinic acid.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)