Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2948686 obálek a 898718 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Evaluation of certain food additives : sixty-fifth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives



ISBN: 9789241209342
OKCZID: 111756365

Citace (dle ČSN ISO 690):
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Evaluation of certain food additives: sixty-fifth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Geneva: WHO, 2006. vii, 145 s. WHO technical report series, 934.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)