Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2931579 obálek a 890010 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives



Rok: 2011
ISBN: 9789241209595
OKCZID: 110911217

Citace (dle ČSN ISO 690):
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Evaluation of certain contaminants in food: seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Geneva: World Health Organization, 2011. viii, 105 s. WHO technical report series, 959.


Anotace

 

This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee convened to evaluate the safety of various food contaminants, with the aim to advise on risk management options for the purpose of public health protection.The first part of the report contains a general discussion of the principles governing the toxicological evaluation of contaminants and assessments of dietary exposure. A summary follows of the Committee's evaluations of technical, toxicological and dietary exposure data for certain food contaminants: acrylamide, arsenic, deoxynivalenol, furan, mercury and perchlorate.Annexed to the report are tables summarizing the Committee's recommendations for dietary exposures and toxicological evaluations of the food contaminants considered.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)