Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2930119 obálek a 889308 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food and Health in Europe: A New Basis for Action (WHO Regional Publications European Series)



Rok: 2004
ISBN: 9789289013635
OCLC Number: (OCoLC)55663814
OCLC Number: (OCoLC)55663814
OKCZID: 110167753

Citace (dle ČSN ISO 690):
Food and health in Europe: a new basis for action. Editor Aileen ROBERTSON. Copenhagen: WHO Regional Office for Europe, c2004, 385 s. WHO regional publications. European series, No. 96. ISBN 92-890-1363-X.


Anotace

 

Countries need a review of the scientific evidence to develop integrated and comprehensive national policies on food and nutrition. This book fills that need, providing a comprehensive, in-depth analysis of the data on nutritional health, food-borne disease, and food safety and public health concerns about the supply and security of food in Europe. Aimed at health professionals, this publication aims to strengthen their capacity as an efficient investment in improving public health in Europe. It highlights the urgent need for integrated, multisectoral food and nutrition policies to encourage the sustainable production of food, safe food production and the provision of food of high nutritional quality.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)