Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2926443 obálek a 887521 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Pivovary na Vysočině



NKP-CNB: cba001-0974710
OKCZID: 128402156


Anotace

 

"V České republice je pivo tradičním nápojem, který chápeme jako hodnotu národní identity a hrdosti a jímž se rádi prezentujeme doma i ve světě. Již několik let po sobě zažíváme renesanci ve vzniku nových pivovarů. Malé pivovary nám konzervativním Čechům v poslední době představují rozmanitost chutí jiných pivních stylů než klasický ležák. I na Vysočině je v současné době v provozu vedle známých a zavedených pivovarů také řada minipivovarů a restauračních pivovarů, které zvou k návštěvě a ochutnávce. Pokud patříte k milovníkům zlatavého moku, pak právě pro vás je určena tato brožura. Berte ji jako pozvánku nejen k ochutnání dobrého piva, ale především k výletům po Vysočině spojeným s nevšední exkurzí nebo s návštěvou akcí, jež pivovary pořádají." In Pivovary na Vysočině. Jihlava: Vysočina Tourism, 2018. 35 stran.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)