Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2920192 obálek a 884640 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Speciální kvasné výroby. Část I, Úvod do biologie průmyslových organismů. Část II, Technologie fermentačních procesů



Autor: Vladimír Jirků, Jana Pelechová, Vladimír Krumphanzl
NKP-CNB: cnb000018551
OCLC Number: (OCoLC)85590152
OKCZID: 114144249

Citace (dle ČSN ISO 690):
JIRKŮ, Vladimír, Jana PELECHOVÁ a Vladimír KRUMPHANZL. Speciální kvasné výroby: Určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie. 2., nezm. vyd. Praha: SNTL, 1986, 273 s.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)