Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917338 obálek a 883277 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Studená kuchyně pro labužníky | |||||||||
|
Autor: Nodl, Ladislav a Řešátko, Jaroslav Digitální objekty
AnotacePo informacích o zpracování surovin a zdobení výrobků uvádí předpisy na základní výrobky studené kuchyně, jako jsou omáčky, saláty a pěny, po nichž následují předpisy na studené pokrmy z vajec, masa, drůbeže, ryb a rybích konzerv, na plněnou zeleninu, sýrové pokrmy, chuťovky, chlebíčky, sendviče aj. Zdroj anotace: NK ČR Dostupné zdroje
|
|