Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2931579 obálek a 890010 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni: přípravy zeleninových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předpokrmů ze zeleniny : nakládání zeleniny do soli, octa, cukru a hořčice, jakož i její konservování v krabicích : ukládání a sušení čerstvé zeleniny na zimu i různé předpisy k zelenině se vztahující



Autor: Soukup, Václav
Rok: 1790
NKP-CNB: cnb000345592
OKCZID: 114674497

Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument  


Citace (dle ČSN ISO 690):
SOUKUP, Václav. Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni: Přípravy zeleninových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předpokrmů ze zeleniny : Nakl


Digitální objekty

Knihovna Antonína Švehly (dostupné online komukoliv)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)