Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2920913 obálek a 884872 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních: podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati



Autor: Soukup, Václav a Nový, Josef
Rok: 1912
NKP-CNB: cnb000345594
OKCZID: 128856531

Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument  


Citace (dle ČSN ISO 690):
SOUKUP, Václav. Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních: podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati. Praha: Hejda a Tuček, 1912. 214 s.


Digitální objekty

Knihovna Antonína Švehly (dostupné online komukoliv)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)