Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916299 obálek a 882825 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kuchařský lexikon :výbor popisů známých i méně známých jídel



Autor: Bittermann Josef
Rok: 1967
NKP-CNB: cnb000422986
OCLC Number: (OCoLC)42144909
OKCZID: 112005220
Vydání: 3. vyd., (Ve Vydavatelství obchodu 1., přeprac. a dopl. vyd.)

Citace (dle ČSN ISO 690):
BITTERMANN, Josef. Kuchařský lexikon: výbor popisů známých i méně známých jídel. 3. vyd., (Ve Vydavatelství obchodu 1., přeprac. a dopl. vyd.). V Praze: Vydavatelství obchodu, 1967, 457 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Téměř 5000 receptur z naší i mezinárodní kuchyně, uváděných co nejstručnější formou, je určeno kuchařům našich restaurací ke zpestření a obohacení jídelních lístků i ostatním zájemcům o kuchařské umění. Vedle polévek, předkrmů, jídel z ryb a různých druhů masa jsou zde i rozmanité způsoby úpravy zeleniny, luštěnin, hub, vajec apod. až po přípravu salátů, příloh a doplňků, omáček a moučníků.

Zdroj anotace: NK ČR



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)