Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913296 obálek a 881221 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky



Rok: 1968
NKP-CNB: cnb000424072
OCLC Number: (OCoLC)42144115
OKCZID: 111268492
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky. 1. vyd. Praha: SNTL, 1968. 185, [1] s. Řada potrav. literatury.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )
Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Publikace se zabývá komplexně výrobní a spotřebitelskou problematikou zakysaných a zkvašených mléčných výrobků. Úvodem seznamuje s jejich výživnými, dietetickými a léčivými účinky a s mikrobiologickými změnami v mléce přikvašení. Pojednává o průmyslové výrobě kysaných nápojů, jejich výrobě v závodech společného stravování, dietních kuchyních a také v domácnosti a přináší řadu receptů pro jejich využití při přípravě jídel a nápojů.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)