Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2922152 obálek a 885409 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Flambování a dochucování jídel



Autor: Srkala Antonín
Rok: 1969
NKP-CNB: cnb000425564
OCLC Number: (OCoLC)42185051
OKCZID: 113100006
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
SRKALA, Antonín. Flambování a dochucování jídel. 1. vyd. Praha: Merkur, 1969, 77 s.


Anotace

 

Příručka, informující o postupu prací při úpravě a dokončování jídel u stolu hosta, je určena především pracovníkům speciálních a výběrových restaurací, méně už běžným domácnostem. Uvádí předpisy na přípravu a konečné dochucování studených a teplých předkrmů, polévek, hlavních jídel a dezertů a návody k úpravě nejrůznějších dressingů. Zvláštní oddíl knížky tvoří výčet jídelních specialit prvotřídních restaurací několika evropských metropolí.

Zdroj anotace: NK ČR



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)