Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2918734 obálek a 883945 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Zálesácká kuchyně | ||||||
Autor: František Alexander Elstner, František Škoda Digitální objekty
AnotaceSouhrn užitečných rad, jak náležitě upravit tábornické prostředí, zejména místo pro vaření a všechny potřeby s ním spojené, je autorem poskytován spolu s množstvím receptů na zálesáckou krmi, ale také na samostatné domácí pořízení jídla. Lze tu nalézt návody k přípravě našich běžných pokrmů i některých specialit a poučit se, "jak se bourá maso" a "jak se ruší zvěřina", jak čistit a připravit ryby a raky a o spoustě drobných, leč vynalézavých praktik. Zdroj anotace: NK ČR |