Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2920192 obálek a 884640 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Receptury jídel pro závodní stravování | ||
|
Autor: Houžvička Alois AnotaceV novém vydání došlo k určitým úpravám po přihlédnutí k připomínkám závodních jídelen a po zrušení závaznosti materiálových spotřebních norem. Změny v souboru receptur se týkají např. zvýšení dávek tuku na smažení, dávekbrambor, vypuštění předpisů jídel, která se v praxi neosvědčila, uvedení nových předpisů, vypuštění některých partií (např. vzorových jídelních lístků), aniž by se změnil rozsah receptur, upravení dávek potravin, doplnění souboru receptur o přesnídávkové polévky a jídla z bramborové kaše v prášku a rozšíření záměn potravin pro výrobu pokrmů. Zdroj anotace: NK ČR |