Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2920192 obálek a 884640 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Receptury jídel pro závodní stravování



Autor: Houžvička Alois
Rok: 1972
NKP-CNB: cnb000435137
OCLC Number: (OCoLC)42144663
OKCZID: 112316574
Vydání: 3., upr. a dopln. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
HOUŽVIČKA, Alois a Jarmila PÍCHOVÁ. Receptury jídel pro závodní stravování. 3., upr. a dopln. vyd. Praha: Merkur, 1972, 621 s.


Anotace

 

V novém vydání došlo k určitým úpravám po přihlédnutí k připomínkám závodních jídelen a po zrušení závaznosti materiálových spotřebních norem. Změny v souboru receptur se týkají např. zvýšení dávek tuku na smažení, dávekbrambor, vypuštění předpisů jídel, která se v praxi neosvědčila, uvedení nových předpisů, vypuštění některých partií (např. vzorových jídelních lístků), aniž by se změnil rozsah receptur, upravení dávek potravin, doplnění souboru receptur o přesnídávkové polévky a jídla z bramborové kaše v prášku a rozšíření záměn potravin pro výrobu pokrmů.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)