Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2932520 obálek a 890411 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu :určeno technikům potrav. prům., zlepšovatelům, projekčním složkám, konstruktérům a stud. na prům. školách s potrav. zaměřením a na fak. potrav. technologie VŠCHT



Autor: Sázavský Václav František
Rok: 1964
NKP-CNB: cnb000442212
OCLC Number: (OCoLC)42168470
OKCZID: 113623601
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
SÁZAVSKÝ, Václav František. Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu: určeno technikům potrav. prům., zlepšovatelům, projekčním složkám, konstruktérům a stud. na prům. školách s potrav. zaměřením a na fak. potrav. technologie VŠCHT. 1. vyd. Praha: SNTL, 1964. 211 s. Řada potravinářské literatury.


Anotace

 

Po první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje nejen automatizaci provozů, ale i možnostem rekonstrukce starších zařízení.

Zdroj anotace: NK ČR



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)