Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2932520 obálek a 890411 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Odpařování a odparky v potravinářském průmyslu :určeno technikům potrav. prům., zlepšovatelům, projekčním složkám, konstruktérům a stud. na prům. školách s potrav. zaměřením a na fak. potrav. technologie VŠCHT | |||||
Autor: Sázavský Václav František AnotacePo první části knihy, která je úvodem do teorie průmyslového odpařování, zabývá se další část odpařováním v jednotlivých odvětvích potravinářského průmyslu. Popisuje konstrukce a provoz zařízení, přičemž ekonomické a provozní problémy i techniku výpočtů řeší na konkrétních příkladech z praxe. Velkou pozornost věnuje nejen automatizaci provozů, ale i možnostem rekonstrukce starších zařízení. Zdroj anotace: NK ČR Dostupné zdroje
|