Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2922067 obálek a 885378 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Cukrářská výroba :Určeno [též] žákům stř. prům. školy potrav. technologie v Pardubicích | |||||||||
|
Autor: Skoupil Jan Digitální objekty
AnotacePopis technologie výroby jemného cukrářského pečiva, náplní, polev, zmrzliny a mražených krémů je doplněn poznatky o chemických, fyzikálně chemických a biochemických změnách, probíhajících při jejich výrobě, skladování aexpedici. Publikace seznamuje dále s tvorbou norem, typy pecí a výroben, hygienou výroby a provozoven. Zdroj anotace: NK ČR Dostupné zdroje
|
|