Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916294 obálek a 882825 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Potravinářská mikrobiologie :vysokošk. učebnice pro posl. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a v Bratislavě



Autor: Hampl Bohuš
Rok: 1968
NKP-CNB: cnb000447463
OCLC Number: (OCoLC)42181235
OKCZID: 112499337
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
HAMPL, Bohuš. Potravinářská mikrobiologie: vysokošk. učebnice pro posl. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a v Bratislavě. 1. vyd. Praha: SNTL, 1968. 276 s. Řada potravinářské literatury.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Zdůrazňuje základní pojmy a zákonitosti obecné mikrobiologie, všímá si přitom činnosti užitečných i škodlivých mikroorganismů v potravinářství. Podává jak přehled systematiky potravinářsky důležitých skupin baktérií, kvasinek a plísní, tak přehled mikrobiologie jednotlivých potravinářských výrob i používaných surovin včetně mikrobiologie obalů, vody a vzduchu. Posléze uvádí platné mikrobiologické standardy surovin a konečných výrobků i hygienická a sanitační opatření v potravinářské výrobě. Výklad je volen tak, aby přinesl praktická poučení i pracovníkům mikrobiologických laboratoří potravinářského průmyslu.

Zdroj anotace: NK ČR



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)