Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913296 obálek a 881221 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Teplé předkrmy a moučníky



Autor: Kobylák, Antonín a Pokorný, Čestmír
Rok: 1968
NKP-CNB: cnb000449476
OCLC Number: (OCoLC)42091582
OKCZID: 128265798

Citace (dle ČSN ISO 690):
KOBYLÁK, Antonín. Teplé předkrmy a moučníky. 1. vyd. Praha: Merkur, 1968. 107, [1] s.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )
Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)