Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917351 obálek a 883277 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Hygiena a technologie potravin : Učeb. text pro stř. zeměd. techn. školy oboru veterinárního



Autor: Spitzer, Gerhard
Rok: 1964
NKP-CNB: cnb000477967
OCLC Number: (OCoLC)42133970
OKCZID: 111211542
Vydání: 2. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
SPITZER, Gerhard. Hygiena a technologie potravin: Učeb. text pro stř. zeměd. techn. školy oboru veterinárního. 2. vyd. Praha: SZN, 1964. Živočišná výroba r. 1964.


Anotace

 

Nové učební osnovy utvářejí obsah 2. vydání, jež proti původnímu vydání zařazuje navíc hygienu zvěřiny, ryb, medu a vosku, konzervování a skladování potravin, zpracování masa apod. Zahrnuje tedy všechny živočišné produkty. Text pak je upraven podle zákona č. 66 a vyhlášky ministerstva zemědělství, lesního a vodního hospodářství, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o veterinární péči.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)