Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2921220 obálek a 885068 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie vaření a dietního vaření : pomocná kniha pro střední zdravotnické školy, obor dietních sester



Autor: Jiřina Gjuričová, Milada Nováková
NKP-CNB: cnb000490148
OKCZID: 128264533

Citace (dle ČSN ISO 690):
GJURIČOVÁ, Jiřina. Technologie vaření a dietního vaření: pomocná kniha pro stř. zdravot. školy, obor dietních sester. 1. vyd. Praha: SZdN, 1966. 340 s., [8] s. příl.


Anotace

 

Zabývá se technologickými postupy při přípravě pokrmů, zpracováním potravin, léčebnou výživou a prací dietní sestry.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)