Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914039 obálek a 881551 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Skandinávská kuchyně.



Autor: Roubíček, Jindřich
Rok: 1969
NKP-CNB: cnb000494920
OKCZID: 110950561

Citace (dle ČSN ISO 690):
ROUBÍČEK, Jindřich. Skandinávská kuchyně. 1. vyd. Praha: Merkur, 1969. 143, [2] s.


Anotace

 

Mnoho předpisů na jídla zemí jezer a fjordů můžeme použít pro zpestření našeho jídelníčku, neboť skandinávská kuchyně využívá hojně zeleniny a ovoce, ryb a drůbeže, mléka a smetany, a svou rozmanitostí zaujímá po stránce správné výživy jedno z předních míst mezi ostatními kuchyněmi. Příručka přináší předpisy na studená jídla a předkrmy, polévky, teplá jídla, pokrmy z ryb, zeleninová a bezmasá jídla, přílohy, moučníky a teplé a studené nápoje.

Zdroj anotace: NK ČR



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)