Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916256 obálek a 882817 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Konzervace ovoce a zeleniny



Autor: Balaštík, Jaroslav
Rok: 1975
NKP-CNB: cnb000496733
OCLC Number: (OCoLC)4642361
OKCZID: 128445903

Citace (dle ČSN ISO 690):
BALAŠTÍK, Jaroslav. Konzervace ovoce a zeleniny: určeno [také] studentům stř. prům. škol s potrav. zaměřením. 1. vyd. Praha: SNTL, 1975. 335, [2] s. Řada potrav. literatury.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )
Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenskych produktů.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)