Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2926443 obálek a 887521 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Konservování potravin v domácnostech



Autor: Balaštík, Jaroslav
Rok: 1958
NKP-CNB: cnb000512828
OCLC Number: (OCoLC)85320404
OKCZID: 114725403

Citace (dle ČSN ISO 690):
BALAŠTÍK, Jaroslav. Konservování potravin v domácnostech. 1. vyd. Praha: SZN, 1958. 235, [5] s. Rostlinná výroba.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Konzervování ovoce, zeleniny, hub, masa a vajíček, recepty a osvědčené návody, vyzkoušené v praxi. Přípravy před konzervováním, jednotlivé konzervační metody, skladování.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)