Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2939459 obálek a 893671 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Zásady dietního stravování :Správná příprava dietních jídel a jejich podávání v závodech veřejného stravování | ||||||
Autor: Doberský Přemysl Digitální objekty
AnotacePříručka pro vedoucí, provozáře a obsluhující personál závodů veřejného stravování obsahuje hlavní zásady a normy pro přípravu pokrmů pro 11 diet. Je doplněna ukázkou vhodných sestav jídelních lístků. Zdroj anotace: NK ČR |