Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2922569 obálek a 885656 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Zavařování ovoce, zeleniny, masa | ||||||
Rok: 1929 Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument Citace (dle ČSN ISO 690): Zavařování ovoce, zeleniny, masa. V Praze: Lad. Kuncíř, [1929]. 16 s. Kuncířovy sešity, seš. 5. Digitální objekty
AnotaceBuďte první a doplňte chybějící anotaci. |