Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2920913 obálek a 884872 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Pražský obecní králík: jak se smaží, peče, dusí, marinuje, zadělává, na černo i na pivu připravuje : drobečky (civet), fricassée z králičího masa, králík v huspenině, párky a polévka z králičího masa, králík po uhersku, po portugalsku, v huspenině : salát z králíků atd



Autor: Bubeníček, Josef
Rok: 1916
NKP-CNB: cnb000564035
OKCZID: 117441995

Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument  


Citace (dle ČSN ISO 690):
BUBENÍČEK, Josef. Pražský obecní králík: jak se smaží, peče, dusí, marinuje, zadělává, na černo i na pivu připravuje : drobečky (civet), fricassée z králičího masa, králík v huspenině, párky a polévka z králičího masa, králík po uhersku, po portugalsku


Digitální objekty

Knihovna Antonína Švehly (dostupné online komukoliv)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)