Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2920913 obálek a 884872 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Pražský obecní králík: jak se smaží, peče, dusí, marinuje, zadělává, na černo i na pivu připravuje : drobečky (civet), fricassée z králičího masa, králík v huspenině, párky a polévka z králičího masa, králík po uhersku, po portugalsku, v huspenině : salát z králíků atd | ||||
Autor: Bubeníček, Josef Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument Citace (dle ČSN ISO 690): BUBENÍČEK, Josef. Pražský obecní králík: jak se smaží, peče, dusí, marinuje, zadělává, na černo i na pivu připravuje : drobečky (civet), fricassée z králičího masa, králík v huspenině, párky a polévka z králičího masa, králík po uhersku, po portugalsku Digitální objekty
AnotaceBuďte první a doplňte chybějící anotaci. |