Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914039 obálek a 881551 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Úprava zajíce v kuchyni: návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno



Autor: Jedličková, Božena
Rok: 1903
NKP-CNB: cnb000574641
OKCZID: 114590949

Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument  


Citace (dle ČSN ISO 690):
JEDLIČKOVÁ, Božena. Úprava zajíce v kuchyni: návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno. V Praze: A. Reinwart, 1903. 45 stran.


Digitální objekty

Knihovna Antonína Švehly (dostupné online komukoliv)



Anotace

 

"... Připojené pojednání, které sestavila jsem dle nejlepších knih kuchařských a doplnila svými vlastními zkušenostmi, má za účel obeznámiti naše hospodyňky a kuchařky, jak si při úpravě této zvěřiny počínati mají, aby na stůl předložiti mohly nejen jídla chutná a výživná, ale i levně a úsporně využitkovati mohly všech součástí masa zaječího i králičího ..."--Úvod

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)