Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2922152 obálek a 885409 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Konservování pokrmů v pokrmových zásobnicích: nejjednodušší, nejlevnější a nejsnazší způsob, kterým lze pokrmy, ať masa, ovoce, zeleniny atd v domácnostech po měsíce a léta bez porušení zachovati



Autor: Bareš, Josef B a Till, Karel
Rok: 1908
NKP-CNB: cnb000588517
OKCZID: 128858596

Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument  


Citace (dle ČSN ISO 690):
BAREŠ, Josef. Konservování pokrmů v pokrmových zásobnicích: nejjednodušší, nejlevnější a nejsnazší způsob, kterým lze pokrmy, ať masa, ovoce, zeleniny atd v domácnostech po měsíce a léta bez porušení zachovati. Druhé vydání. V Jevíčku: F. Boháček, [1908]. 22 stran.


Digitální objekty

Vědecká knihovna v Olomouci (dostupné online komukoliv)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)