Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917061 obálek a 883206 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Teplá kuchyně | |||||||||
Autor: Vrabec, Vilém Digitální objekty
AnotacePo úvodních kapitolách o výživné hodnotě různých potravin, jejich uskladnění i ošetření, přípravě a úpravě teplých pokrmů, zásadách správného stolničení a sestavování jídel obsahuje publikace 993 receptů na přípravu vývarů a polévek, teplých omáček a krémů, vaječných, zeleninových, houbových, sýrových a tvarohových jídel. Každý recept je označen i dobou nutnou ke zhotovení pokrmu. Zdroj anotace: NK ČR Dostupné zdroje
|