Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913296 obálek a 881221 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rukověť potravinářské analytiky : Určeno jako vysokošk. učebnice posl. fak. potrav. technologie VŠCHT a techn. zam. v potrav. prům. | |||||
Autor: Janíček, Gustav AnotacePotravinářský analytik musí ovládat různé metody a postupy: mikroskopické a mikrobiologické zkoumání potravin, metody fyzikální, fyzikálně chemické, obecně chemické, biologické a sérologické, organoleptické posuzování potravin, zjišťovaní cizorodých, zvláště jedovatých látek v potravinách a matematickostatistické zhodnocení výsledků. Rozsah nedovolil podrobnější rozpracování všech kapitol. Speciální postupy a metody nejsou vůbec zahrnuty. Zdroj anotace: Národní knihovna České republiky Dostupné zdroje
|