Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914375 obálek a 881714 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti :Určeno spotřebitelům a prac. obch. s mléčnými výrobky a v záv. společ. stravování, dietním sestrám, prac. zdravot. zařízení a učitelům na školách výživy



Autor: Teplý Miloš
Rok: 1962
NKP-CNB: cnb000613753
OCLC Number: (OCoLC)85469098
OKCZID: 112376847
Vydání: 3., rozš. vyd.,, v SZdN 2. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
TEPLÝ, Miloš. Mléčné speciality: jejich výroba a příprava v domácnosti. 3., rozš. vyd., v SZdN 2. vyd. Praha: SZdN, 1962. 246 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Souborná příručka o průmyslové výrobě a přípravě mléčných specialit i možnostech jejich domácí úpravy a výroby je doplněna v tomto vydáníněkterymi novými druhy a recepturami.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)