Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2926764 obálek a 887722 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zpracování ovoce v domácnosti : Výroba ovocných vín, lihuprostých šťáv, huspenin, marmelád, povidel, ovocných past a sýrů : Zavařování, nakládání a sušení ovoce, výroba ovocných likérů, medoviny a cukrovinek : Konservování zeleniny a hub



Autor: Manda, František
Rok: 1920
NKP-CNB: cnb000639776
OKCZID: 111358657
Vydání: 3. přeprac. a rozmn. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
MANDA, František. Zpracování ovoce v domácnosti: Výroba ovocných vín, lihuprostých šťáv, huspenin, marmelád, povidel, ovocných past a sýrů : Zavařování, nakládání a sušení ovoce, výroba ovocných likérů, medoviny a cukrovinek : Konservování zeleniny a h


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

NK Praha


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)