Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917335 obálek a 883277 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Sýry a příprava sýrových jídel: určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy



Autor: Kněz, Václav a Sedláčková, Hana
Rok: 1959
NKP-CNB: cnb000685055
OCLC Number: (OCoLC)85462379
OKCZID: 111166992
Vydání: 3. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
KNĚZ, Václav. Sýry a příprava sýrových jídel: Určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy. 3. vyd. Praha: SNTL, 1959. 129, [2] s. Řada potravinářské literatury.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Uvádí stručný popis výroby sýrů a jejich význam ve výživě, informuje zaměstnance v distribuci o skladování i prodeji a seznamuje s přípravou pokrmů, předkrmů a zákusků z různých druhu sýrů u nás vyráběných.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)