Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917335 obálek a 883277 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Sýry a příprava sýrových jídel: určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy | ||||||
|
Autor: Kněz, Václav a Sedláčková, Hana Digitální objekty
AnotaceUvádí stručný popis výroby sýrů a jejich význam ve výživě, informuje zaměstnance v distribuci o skladování i prodeji a seznamuje s přípravou pokrmů, předkrmů a zákusků z různých druhu sýrů u nás vyráběných. Zdroj anotace: NK ČR |
|