Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3004531 obálek a 920051 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Dietní vaření

Dietní vaření
Obr.1: Nejaktuálnější obálka souborného záznamu
detail
Dietní vaření
Obr.2: Vlastní obálka souborného záznamu

Autor: Jiřina Gjuričová
Rok: 1950
NKP-CNB: cnb000715907
OCLC Number: (OCoLC)85438092
OKCZID: 115178440

Citace (dle ČSN ISO 690):
GJURIČOVÁ, Jiřina. Dietní vaření. 2. vyd. Praha: Práce, 1950. 205, [6] s.

Části díla

desky vazby
Normalizovaný zápis:   desky_vazby
přebal
Normalizovaný zápis:   prebal

Anotace

Význam jednotl. složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Diet. vaření. Někt. všeobecná pravidla: Diety: tekuté, kašovité při chorobách trávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a chorobách oběhu krevního, ústrojí močového, chor. krevních, výměny látkové, reumatismu, horečnatých onemocněních. Strava tuberkulosních. Alergie. Diet. předpisy. Obsah jednotl. součástek stravy v normál. množství a změny při růz. dietách. Podávání jídla nemocnému. Věc. rejstřík. Literatura.

Zdroj anotace: NK ČR



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení

TOPlist