Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3004531 obálek a 920051 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Jiřina Gjuričová
Rok: 1950
NKP-CNB: cnb000715907
OCLC Number: (OCoLC)85438092
OKCZID: 115178440
Citace (dle ČSN ISO 690):
GJURIČOVÁ, Jiřina. Dietní vaření. 2. vyd. Praha: Práce, 1950. 205, [6] s.
Význam jednotl. složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Diet. vaření. Někt. všeobecná pravidla: Diety: tekuté, kašovité při chorobách trávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a chorobách oběhu krevního, ústrojí močového, chor. krevních, výměny látkové, reumatismu, horečnatých onemocněních. Strava tuberkulosních. Alergie. Diet. předpisy. Obsah jednotl. součástek stravy v normál. množství a změny při růz. dietách. Podávání jídla nemocnému. Věc. rejstřík. Literatura.
Zdroj anotace: NK ČR