Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916731 obálek a 883076 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
nbn=cnb000722895 | ||
|
NKP-CNB: cnb000722895 AnotaceKniha je první českou příručkou pro pekařské odborníky, jak ji požaduje výstavba pekařského průmyslu z malých řemeslných pekáren. Pojednává o mikroorganismech v pekařské výrobě, o biochemii kvašení, o činnosti mikroorganismů z technologickeho hlediska, o provozní kontrole a zkušebních metodách. Zdroj anotace: NK ČR |