Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2924488 obálek a 886512 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků



Autor: Josef Vavroušek, Hana Sedláčková
NKP-CNB: cnb000723884
OCLC Number: (OCoLC)85454838
OKCZID: 128446603

Citace (dle ČSN ISO 690):
VAVROUŠEK, Josef. Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků. 2., přeprac. vyd. Praha: Státní nakladatelství technické literatury, 1956. 132 s. Řada potravinářské literatury.


Anotace

 

Druhé, rozšířené vydání příručky, v níž autoři popisují výrobu a návody pro přípravu pokrmů a nápojů z mléčných a vaječných konserv - zdravotně nezávadných a biologicky hodnotných.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)