Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915976 obálek a 882571 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Fysiologie chuti.I. díl



Autor: Brillat-Savarin Jean Anthelme
Rok: 1929
NKP-CNB: cnb000933986
OCLC Number: (OCoLC)85509427
OKCZID: 112513184

Citace (dle ČSN ISO 690):
BRILLAT-SAVARIN, Jean Anthelme. Fysiologie chuti. V Praze: J. Otto, 1929. 260 s. Ottova světová knihovna, [Čís.] 1833-1842.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )
Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Vrcholné dílo francouzského právníka a politika, známého především díky zálibě v dobrém jídle a pití, obsahuje řadu podnětných úvah a postřehů o gastronomii a gurmánství.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)