Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2937200 obálek a 892618 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti: praktické, snadno pochopitelné poučení, jak lze ovoce v cukru neb octě zavařovati, zapařovati, v lihu nakládati a kompoty, povidla, huspeniny, marmelády, zmrzliny a pasty z něho připravovati : spolehlivý rádce při všech způsobech konservování ovoce, při přípravě ovocných šťáv a vín, essencí, extraktů, likérů, studených nápojů ovocných a j. : osvědčené předpisy o nakládání, zapařování a sušení zelenin, bylin i hub : přidáno mnoho jiných potřebných rad a pokynů pro každou domácnost | ||||
Autor: Vorlíček, Čeněk Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument Citace (dle ČSN ISO 690): VORLÍČEK, Čeněk. Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti. 2., zůplna přeprac. a značně rozmn. vyd. Praha: A. Reinwart, 1897. 112 s. Digitální objekty
AnotaceBuďte první a doplňte chybějící anotaci. |