Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2920913 obálek a 884872 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Die Haus-Köchin, oder, Eine leichtfaßliche und bewährte Anweisung auf die vortheilhafteste und schmackhafteste Art die Fleisch- und Fastenspeisen zu kochen, zu backen und einzumachen: Tafeln ... zu decken : nebst vielen anderen ... unentbehrlichen Sachen



Autor: Rettigová, Magdalena, Dobromila
Rok: 1843
NKP-CNB: cnb001752954
OKCZID: 128674403

Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument  


Citace (dle ČSN ISO 690):
RETTIGOVÁ, Magdalena Dobromila. Die Haus-Köchin, oder, Eine leichtfaßliche und bewährte Anweisung auf die vortheilhafteste und schmackhafteste Art die Fleisch- und Fastenspeisen zu kochen, zu backen und einzumachen: Tafeln nach der neuesten Art zu decken; nebst vielen andern nützlichen in der Haushaltung oft unentbehrlichen Sachen. 4., vielseitig verm. und verb. Aufl. und Prag: Johann Host. Pospjssil, 1843. xviii, 384 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné online komukoliv)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)